Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αιδηψού, στα πλαίσια της εορτής λήξεως των Κατηχητικών Νεανικών Συντροφιών για το έτος 2015-2016, πραγματοποίησαν την καθιερωμένη από ετών προσκυνηματική εκδρομή σε Ιερές Μονές και Σεβάσματα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Φέτος τα παιδία, συνοδευόμενα από τους Κατηχητές τους π. Ηλία Ευθυμιόπουλο, Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδηψίων και π. Ευστάθιο Αναγνώστου, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Ιστορική και Σεβασμία Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Γαλατάκη στην Λίμνη Ευβοίας.

Εκεί τελέστηκε δέηση υπέρ υγείας όλων και στη συνέχεια η πάντοτε φιλόξενη Γερόντισσα Φεβρωνία και οι εν Χριστώ αδελφές, εξιστόρησαν στα παιδιά το ιστορικό της Μονής, τους προσέφεραν γλυκίσματα, ευλογίες και γενικά μας φιλοξένησαν αβραμιαίως, ενώ τα παιδιά με την σειρά τους τραγούδησαν και έπαιξαν στον προαύλιο χώρο της Μονής, μικρό δείγμα ευχαριστίας και χαράς προς το σεβαστό πρόσωπο των μοναζουσών.
    
Στην συνέχεια ακολούθησε περίπατος στην γραφική κωμόπολη της Λίμνης για φαγητό και παιχνίδι.
    
Τα παιδιά ενθουσιασμένα και με πνευματικό πλούτο εφοδιασμένα, επέστρεψαν στα σπίτια τους και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το καλοκαίρι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου