Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Καθώς οδεύει προς το τέλος της η επίσημη κατηχητική περίοδος και οι εξετάσεις είναι προ των πυλών, το κατηχητικό σχολείο του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος (μέσης βαθμίδος) οργάνωσε τουρνουά στο ποδοσφαιράκι καθώς και εκδρομή στο ERETRIA VILLAGE - HIE  όπου γονείς, παιδιά, ο κατηχητής κ. Κωνσταντίνος Γαβριήλ και ο εφημέριος π. Χαράλαμπος Ταραμίγκος με τη οικογένειά του, είχαμε τη χαρά να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα.
Η χρονιά αυτή περιελάμβανε μαθήματα στη Θεία Λειτουργία, με εκτενή εξήγηση των τελουμένων και προβολή εκπαιδευτικών βίντεο, αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου, συνεχίστηκε με  το μυστήριο του γάμου και τις σχέσεις των δύο φύλων για περίπου ενάμιση μήνα, ο Μέγας Αντώνιος, το Τριώδιο, το Ισλάμ και οι Νεομάρτυρες ακολούθησαν, ενώ ανάλυση έγινε και στους Χαιρετισμούς στην Παναγία και αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου .
Τα κατηχητικά μαθήματα δίνουν τη θέση τους σε μαθήματα προετοιμασίας των παιδιών για τις εξετάσεις τους, ενώ δε σταμάτησαν να πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους από ομάδα εκπαιδευτικών...
Το καλοκαιράκι δε σταματούμε, αλλά με νέο πρόγραμμα θα συνεχίσουμε και πάλι ...

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου