Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Την  Κυριακή 24 Μαΐου 2015, σε συνεργασία με πολλούς γονείς και συγγενείς των παιδιών, φίλους και συνεργάτες μας, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των κατηχητικών συντροφιών της ενορίας μας. Η  γιορτή πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Σπυρίδωνα και είχε σαν θέμα την περίοδο του Πεντηκοσταρίου, γιατί θέλαμε με αυτό τον τρόπο να κρατήσουμε στην μνήμη όλων  μας για πάντα μια μεγάλη γιορτή – επέτειο για την  εκκλησίας μας:  Τη γιορτή της Κυριακής της Πεντηκοστής.
Τα παιδιά ψάλλανε ύμνους από το Πεντηκοστάριο, ζωγραφίσανε, κόλλησαν αρωμάτισαν, ολοκλήρωσαν αναμνηστικά και έφτιαξαν  εργόχειρα εμπνευσμένα από τις Κυριακές της περιόδου , πλάσανε και φτιάξανε λουκουμάδες (για τα γενέθλια της Εκκλησίας),  έπαιξαν, έτρεξαν, γέλασαν σε ένα σύνολο δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που άρεσε σε μικρούς και μεγάλους.
Ήταν ένα πολύ ωραίο ηλιόλουστο απόγευμα στην αυλή του Αγίου Σπυρίδωνα, μέσα στις ελιές και στον όμορφο περίγυρο, που γέμισε από  χαρούμενες φωνές , παρέες, μυρωδιές γέλια και χαρές.
Τέλος δώσαμε ραντεβού για τις καλοκαιρινές προβολές  και για την προκατηχητική συνάντηση – εκδρομή στην αρχή του Σεπτέμβρη.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου