Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών ομάδων της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Πολιτικών. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσίασαν το γεγονός της γεννήσεως  του Θεανθρώπου με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Τραγούδησαν, απήγγειλαν ποιήματα και μας διηγήθηκαν πώς ο Χριστός ήρθε στον κόσμο.
Η όλη εκδήλωση έγινε με την παρουσία αρκετών ενοριτών εντός του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής. Και μόνο αυτό, δημιουργούσε ένα κλίμα κατάνυξης. Ο τίτλος της γιορτής ήταν "τα Χριστούγεννα της ψυχής μας" και πράγματι, τα παιδάκια μας, έβαλαν όλη τους την ψυχή και θύμισαν σε εμάς τους μεγαλύτερους τα Χριστούγεννα έτσι όπως θα θέλαμε να είναι.
Στο τέλος της γιορτής έψαλλαν τα κάλαντα και την στιγμή εκείνη ένας "Άγιος Βασίλης" τους μοίρασε δώρα. Μαζί δε με τα δωράκια και αναμνηστικά που έλαβαν τους διανεμήθηκε και το βιβλίο "Η Βίβλος" σε έκδοση της Αποστολικής Διακονίας αποκλειστικά για παιδιά .
Αξίζει να επισημανθεί και το γεγονός της συμμετοχής των γονιών οι οποίοι είχαν ετοιμάσει γλυκά και αναψυκτικά τα οποία και μοίρασαν.
            Επίσης στα πλαίσια της ποιμαντικής δράσης της Ενορίας και σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία και διανεμήθηκαν σε άπορες οικογένειες της Ενορίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου